viinitasting.jpg

Vino Tours and more:n omistaja ja viinimestari Maddalenan suonissa virtaa viini, sillä hänen isovanhempansa olivat kotoisin Valpolicellan Fumanen kylästä. Ollessa kolme, pääsi Maddalena jo mukaan sadonkorjuuseen ja polkemaan viinimäskiä. Myöhemmin muuttui viiniharrastus ensin intohimoksi, ja tämän jälkeen ammatiksi.

Maddalena järjestää mielenkiintoisia tastingejä yksityistilaisuuksiin, yhdistyksille, yrityksille ja ravintoloihin. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Tarvittaessa järjestyy tilaisuudelle myös tila kauttamme! 

Viininmaistelussa keskitytään ensisijaisesti eurooppalaisiin viineihin, erityisesti italialaisiin. Pakettiin on kätevästi yhdistettävissä myös italialaisen ruoan catering tai gastronominen kävelykierros Helsingin alueella.

Ruoka- ja viinimatka Italian ympäri, yhteistyössä Profumo d'Italian kanssa

viininmaistelut italia.jpg

Ilta on osa Vino Tours and more:n ja Profumo d’Italian yhteistyöprojektia, jonka ideana on tutustuttaa suomalaiset jokaisen Italian maakuntaan aidolla italialaisella tatsilla. Italiasta ei voida oikeastaan edes puhua yhtenäisenä alueena, sillä jokaisella maakunnalla on omat perinteet, sekä kulttuurissa ja kielessä, että viineissä ja gastronomiassa.

italialaisen viinin tasting.JPG

Ajatuksenamme on järjestää rentoja ruoka- ja viini-iltoja käyden läpi maakunnat, aina pohjoisesta etelään. 
Viinit tulisivat mahdollisuuksien mukaan Alkosta, viinien maahantuojalta, tai suoraan viinitiloilta. Tahtoisimme välillä kutsua mukaan myös italialaisia vieraita, kuten viinintekijöitä ja kokkeja.

Ruoan valmistaa italialaisen ruoan suurlähettilääksikin kutsuttu, Profumo d’Italian Francesco Benedetti ja viineistä huolehtii Vino Tours and more:n Maddalena Benedetti.

 

 

 

Tulevat illat:

19.2.2019 Campania

Menneet illat:

3.12. Italialainen joulu

6.11. Apulia

12.9. Abruzzo

15.5. Franciacorta

17.4. Lazio

16.3. Umbria

6.3.2018 Marche

15.2.2018 Toscana

1.2.2018 Emilia Romagna

12.1.2018 Liguria

20.12.2017 Italialainen joulun herkut

12.12.2017 Italialaisen joulun herkut

10.11.2017 Lombardia

26.10.2017 Piemonte

12.10. 2017 Veneto

19.9.2017 Friuli Venezia Giulia

1.9.2017 Trentino Alto Adige

31.8.2017 Trentino Alto Adige

Illat järjestetään pääosin Winecellarsin viinikellarissa, (Kalevankatu 9 D, sisäpihalta käynti D-rapusta kellariin) tai muussa ilmoittamassamme paikassa.

Tilaisuuden hinta noin 75-80€/hlö, sis. neljä ruokalajia, neljä maistettavaa viiniä, luennon alueesta, sen viineistä ja gastronomiasta ja tilavuokran. Teemaillat voivat olla hintavampia.

Walk and Wine

Vino Tours and more on järjestänyt 2017 vuoden aikana useammalle yritykselle Walk and Wine konseptilla toteutettuja tilaisuuksia.

Konsepti sopii loistavasti yrityksille tai yhdistyksille ja miksi ei myös yksityisille, jotka tahtovat kokea jotakin erilaista ja hauskaa. 

Tapahtuma räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi, mutta tässä joitakin vaihtoehtoja:

- Kävelykierros Töölönlahti-Kauppatori ja viinitasting viinikellarissa

- Kävelykierros Kalliossa ja oluen maistelua helsinkiläisessä panimossa ja/tai tislaamossa

- Kävelykierros Suomenlinnassa ja oluen maistelua panimossa tai viinitasting Suomenlinnan Lelumuseossa 

- Gastronomiapainoitteinen kaupunkierros, jossa tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja gastronomiseen tarjontaan

- Italialaisen gastronomian kävelykierros

- Kävelykierros ja suomalaisten viinien ja ruokien tasting