IMG_3420.jpg
 

KÄYTTÖEHDOT

Vino Tours and more Tmi on suomalainen yritys ja sen   y-tunnus on 2734168-1. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Järjestämme retkiä pääosin Helsingin alueella ja sen ympäristössä.

Ostamalla tuotteemme, hyväksyt ehdot.

Suurin osa retkistämme ovat kävelyretkiä, jossa käytämme osin julkisia kulkuvälineitä, joten ne sopeutuvat parhaiten henkilöille, joilla on hyvä fyysinen kunto. Jos sinulla on pyörätuoli, tai muita eritystarpeita, otathan yhteyttä, niin mietimme yhdessä vaihtoehtoja.

Ulkomaalaisille asiakkaillemme suosittelemme voimassa olevaa matkavakuutusta. Vino Tours and more ja sen yhteistyökumppanit eivät ota vastuuta ennakoimattomista tapaturmista, kuten varkauksista, onnettomuuksista, sairauskohtauksista, tai muista retken aikana tapahtuvista vahingoista.

Varaukset

Kaikki varaukset tulee tehdä joko sähköpostitse (maddalena@vinotours.fi) tai puhelimitse/Whatsappin kautta (+358 (0) 40 705 2203). Voit myös käyttää yhteydenottolomakettamme.

Maksu

Vino Tours and more lähettää retken varauksen yhteydessä laskun, joka tulee hoitaa viimeistään viikkoa ennen retkipäivää.

Peruutukset ja hyvitykset

Jos peruutus retkestä tehdään viikkoa (7 päivää) ennen retkipäivää, palautetaan koko hinta. Jos peruutus tehdään alle seitsemän päivän sisällä retkestä, palautetaan retken hinnasta 50%. Jos peruutus tehdään alle 48h ennen retkeä, veloitetaan täysi hinta.

Kaikki retket pidetään satoi tai paistoi. Suosittelemme, että tarkistat tulevan päivän sään, jotta osaisit valita retkelle oikean varustuksen.

Mielipiteesi on tärkeä

Olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa meille mielipiteesi retkestämme ja siitä, että voisiko jotakin osa-aluetta vielä kehittää. Risut ja ruusut voi laittaa meille sähköpostitse osoitteeseen maddalena@vinotours.fi.